طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تن ماهی,طرز تهیه ساندویچ تن ماهی,دستور تهیه ساندویچ تن ماهی

آموزش آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی در منزل

مواد لازم ساندویچ تن ماهی

  1. تن ماهی :•: 700 گرم
  2. پنیر رنده شده چدار :•: 100 گرم
  3. سس مایونز :•: یک سوم پیمانه
  4. پیازچه :•: 1 عدد
  5. گوجه فرنگی :•: 1 عدد
  6. پوست لیمو ترش :•: 1 عدد
  7. برگ جعفری و ترخون خرد شده :•: 5 قاشق غ
  8. کره نرم شده :•: 2 قاشق غ
  9. آبلیمو :•: 1 قاشق غ
  10. سس خردل :•: 1 قاشق چ
  11. پودر فلفل سیاه :•: یک هشتوم قاشق چ
  12. نان تست :•: 8 عدد

هات داگ,طرز تهیه هات داگ,دستور تهیه هات داگ

ساندویچ تن ماهی,طرز تهیه ساندویچ تن ماهی,دستور تهیه ساندویچ تن ماهی

آموزش آشپزی و دستورپخت ساندویچ تن ماهی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

  • ابتدا تن ماهی را از ظرفش بیرون بیاورید،بعد روغن اضافی آن را بگیرید و به کمک چنگال تن ماهی را خرد کنید.
  • گوجه فرنگی را خوب بشویید و بعد با استفاده از چاقو گوجه فرنگی را برش دهید،باید برش های که میدهید نازک باشند.
  • بعد پیاز چه را هم بشوید و همان طور با ساقه ،پیازچه را هم مثل گوجه فرنگی به صورت باریک برش بدهید.ظرفی را آماده کنید و پیازچه های خرد شده را درون ظرف بریزید.
  • سپس جعفری و ترخون خرده شده را به پیازچه اضافه کنید،بعد آبلیمو را به همراه پوست لیمو،سس خردل،فلفل سیاه و سس مایونز درون ظرف بریزید.
  • بعد از اینکه تمامی مواد را درون ظرف ریختید،حالا باید مواد را خوب باهم مخلوط کنید،تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
  • پس از مخلوط کردن مواد بایکدیگر حال تن ماهی را به مواد درون ظرف اضافه کنید و با کمک چنگال مواد هم بزنید تا تن ماهی از هم باز شود و از شکل ورقه ورقه بیرون بیایید.

رولت فرانسوی,طرز تهیه رولت فرانسوی,دستور رولت فرانسوی

ساندویچ تن ماهی,طرز تهیه ساندویچ تن ماهی,دستور تهیه ساندویچ تن ماهی

آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با نان تست بسیار خوشمزه

  • چهار عدد نان تست را آماده کنید و از مخلوط تن ماهی با مواد دیگر به طور مساوی روی هر چهار نان بریزید،بعد از ریختن مواد روی هر نان تست یکی از برش های گوجه فرنگی را قرار دهید و بعد پنیر چدار رنده شده بریزید.
  • چهار عدد نان تست دیگر را با کره نرم شده کره ای کنید.بعد از کره ای کردن نان ها آنها را روی چهار نان قبلی قرار دهید،توجه داشته باشید که سمتی که به کره آغشته است باید رو به بیرون باشد تا ساندویچ تن ماهی با کره سرخ شود.
  • تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید،زمانی که تابه داغ شد،ساندویچ های تن ماهی را از آن سمت که کره ای است درون تابه قرار دهید.
  • بعد طرف دیگر ساندیچ های تن ماهی که کره ای نیستند را کره ای کنید،زمانی که یک طرف آنها سرخ شد به کمک کفگیر ساندویچ ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.زیاد نباید ساندویچ تن ماهی را سرخ کنید.
  • به اندازه ای سرخ کنید،که رنگ قسمت سرخ شده قهوه ای ملایم باشد.بعد از اینکه ساندویچ ها سرخ شدند.آنها را تا گرم هستند،نوش جان کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

همبرگر مخصوص,طرز تهیه همبرگر مخصوص,دستور تهیه همبرگر مخصوص

 

 ساندویچ تن ماهی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: